Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2401g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g12g29kcal0.6g5g0.6g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g360g1127kcal43.2g226.9g5.4g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen432g601kcal82.1g0g30.2g0g
Sipuli (kuorittu)137g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g18g162kcal0g0g18g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 510g448kcal26g58.7g6.1g25.5g
Dolmio Light Classico Bolognese600g222kcal7.2g46.8g0.6g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8940g5252kcal321.8g688g122.4g64g
Valittu annoskoko4470g2626kcal160.9g344g61.2g32g
Annoskoko puolitettuna2235g1313kcal80.5g172g30.6g16g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692