Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2801g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g14g34kcal0.8g5.9g0.7g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g420g1315kcal50.4g264.7g6.3g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen504g701kcal95.8g0g35.3g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g21g189kcal0g0g21g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 595g523kcal30.4g68.4g7.1g29.8g
Dolmio Light Classico Bolognese700g259kcal8.4g54.6g0.7g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10430g6127kcal375.8g802.6g142.8g74.8g
Valittu annoskoko5215g3064kcal187.9g401.3g71.4g37.4g
Annoskoko puolitettuna2608g1532kcal94g200.7g35.7g18.7g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692