Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3201g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g16g38kcal0.9g6.7g0.8g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g480g1503kcal57.6g302.5g7.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen576g801kcal109.5g0g40.3g0g
Sipuli (kuorittu)182g49kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g24g216kcal0g0g24g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 680g598kcal34.7g78.2g8.2g34g
Dolmio Light Classico Bolognese800g296kcal9.6g62.4g0.8g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11920g7003kcal429.4g917.2g163.4g85.4g
Valittu annoskoko5960g3501kcal214.7g458.6g81.7g42.7g
Annoskoko puolitettuna2980g1751kcal107.4g229.3g40.9g21.4g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692