Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3601g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g18g43kcal1g7.6g0.9g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g540g1691kcal64.8g340.3g8.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen648g901kcal123.2g0g45.4g0g
Sipuli (kuorittu)205g55kcal2.7g9.9g0.4g3.5g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g27g243kcal0g0g27g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 765g673kcal39g88g9.2g38.3g
Dolmio Light Classico Bolognese900g333kcal10.8g70.2g0.9g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13410g7878kcal483g1032g183.8g96.2g
Valittu annoskoko6705g3939kcal241.5g516g91.9g48.1g
Annoskoko puolitettuna3353g1970kcal120.8g258g46g24.1g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692