Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g20g48kcal1.1g8.4g1g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g600g1878kcal72g378g9g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen720g1001kcal136.8g0g50.4g0g
Sipuli (kuorittu)228g62kcal3g10.9g0.5g3.9g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g30g270kcal0g0g30g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 850g747kcal43.4g97.8g10.2g42.5g
Dolmio Light Classico Bolognese1000g370kcal12g78g1g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14896g8751kcal536.6g1146.2g204.2g106.8g
Valittu annoskoko7448g4375kcal268.3g573.1g102.1g53.4g
Annoskoko puolitettuna3724g2188kcal134.2g286.6g51.1g26.7g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692