Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g2g4.8kcal0.1g0.8g0.1g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g60g188kcal7.2g37.8g0.9g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen72g100kcal13.7g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g3g27kcal0g0g3g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 85g75kcal4.3g9.8g1g4.3g
Dolmio Light Classico Bolognese100g37kcal1.2g7.8g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1490g875kcal53.6g114.6g20.2g10.8g
Valittu annoskoko745g438kcal26.8g57.3g10.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna373g219kcal13.4g28.7g5.1g2.7g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692