Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 250g33kcal4.1g1g0.8g3.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu13g13kcal1g2g0.1g0.3g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl17g152kcal0g0g16.9g0g
Kikherne säilötty Bonduelle500g650kcal32.5g100g15g25g
Broileri, rintafilee, nahaton 375g402kcal86.7g0g5.6g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g250g953kcal22g178.8g3.3g15.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2810g4407kcal292.6g563.6g83.4g88.8g
Valittu annoskoko1405g2203kcal146.3g281.8g41.7g44.4g
Annoskoko puolitettuna703g1102kcal73.2g140.9g20.9g22.2g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120202