Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 300g40kcal4.9g1.2g0.9g3.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl20g182kcal0g0g20.3g0g
Kikherne säilötty Bonduelle600g780kcal39g120.1g18g30g
Broileri, rintafilee, nahaton 450g482kcal104g0g6.8g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g300g1144kcal26.4g214.6g3.9g18.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3372g5288kcal351g676.6g100g106.2g
Valittu annoskoko1686g2644kcal175.5g338.3g50g53.1g
Annoskoko puolitettuna843g1322kcal87.8g169.2g25g26.6g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120202