Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 350g47kcal5.7g1.4g1.1g4.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu18g18kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl24g213kcal0g0g23.6g0g
Kikherne säilötty Bonduelle700g910kcal45.5g140.1g21g35g
Broileri, rintafilee, nahaton 525g563kcal121.3g0g7.9g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g350g1334kcal30.8g250.4g4.6g22.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3934g6169kcal409.4g789.6g116.6g124.2g
Valittu annoskoko1967g3085kcal204.7g394.8g58.3g62.1g
Annoskoko puolitettuna984g1542kcal102.4g197.4g29.2g31.1g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120202