Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 400g53kcal6.5g1.6g1.2g5.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl27g243kcal0g0g27g0g
Kikherne säilötty Bonduelle800g1041kcal52g160.1g24g40g
Broileri, rintafilee, nahaton 600g643kcal138.7g0g9g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g400g1525kcal35.2g286.1g5.2g25.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4496g7051kcal468g902.2g133g141.6g
Valittu annoskoko2248g3526kcal234g451.1g66.5g70.8g
Annoskoko puolitettuna1124g1763kcal117g225.6g33.3g35.4g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120202