Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 450g60kcal7.3g1.8g1.4g5.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu23g23kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl30g274kcal0g0g30.4g0g
Kikherne säilötty Bonduelle900g1171kcal58.5g180.1g27g45g
Broileri, rintafilee, nahaton 675g723kcal156g0g10.1g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g450g1715kcal39.6g321.9g5.9g28.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5058g7932kcal526.4g1015g149.8g159.6g
Valittu annoskoko2529g3966kcal263.2g507.5g74.9g79.8g
Annoskoko puolitettuna1265g1983kcal131.6g253.8g37.5g39.9g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120202