Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 50g6.7kcal0.8g0.2g0.2g0.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Kikherne säilötty Bonduelle100g130kcal6.5g20g3g5g
Broileri, rintafilee, nahaton 75g80kcal17.3g0g1.1g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g50g191kcal4.4g35.8g0.7g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana562g882kcal58.4g112.8g16.8g18g
Valittu annoskoko281g441kcal29.2g56.4g8.4g9g
Annoskoko puolitettuna141g220kcal14.6g28.2g4.2g4.5g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120202