Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 500g67kcal8.1g2g1.5g6.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu25g26kcal2g4.1g0.2g0.5g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl34g304kcal0g0g33.8g0g
Kikherne säilötty Bonduelle1000g1301kcal65g200.1g30g50g
Broileri, rintafilee, nahaton 750g804kcal173.3g0g11.3g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g500g1906kcal44g357.7g6.5g31.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5620g8814kcal584.8g1127.8g166.6g177g
Valittu annoskoko2810g4407kcal292.4g563.9g83.3g88.5g
Annoskoko puolitettuna1405g2204kcal146.2g282g41.7g44.3g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120202