Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 100g13kcal1.6g0.4g0.3g1.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl6.8g61kcal0g0g6.8g0g
Kikherne säilötty Bonduelle200g260kcal13g40g6g10g
Broileri, rintafilee, nahaton 150g161kcal34.7g0g2.3g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g100g381kcal8.8g71.5g1.3g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1124g1763kcal117g225.4g33.4g35.4g
Valittu annoskoko562g882kcal58.5g112.7g16.7g17.7g
Annoskoko puolitettuna281g441kcal29.3g56.4g8.4g8.9g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120202