Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 150g20kcal2.4g0.6g0.5g2g
Valkosipuli, tuore, silputtu7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl10g91kcal0g0g10.1g0g
Kikherne säilötty Bonduelle300g390kcal19.5g60g9g15g
Broileri, rintafilee, nahaton 225g241kcal52g0g3.4g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g150g572kcal13.2g107.3g2g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1686g2644kcal175.4g338.2g50g53.4g
Valittu annoskoko843g1322kcal87.7g169.1g25g26.7g
Annoskoko puolitettuna422g661kcal43.9g84.6g12.5g13.4g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120202