Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1883g1208kcal60.3g90.8g65.9g0.2g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)2825g5085kcal536.7g2.8g310.7g0g
Hapukoor 20% (Alma)1977g4034kcal55.4g63.3g395.5g0g
Purjosipuli 283g65kcal5.1g6.8g0.6g5.9g
Tilli, tuore 283g85kcal10.4g2.5g2.3g5.9g
Voi 659g4781kcal7.8g2.6g535.9g0g
Hapankorppu 1450g4903kcal143.8g890.4g30.6g225.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 471g102kcal1.5g7.5g0g0.5g
Liivate 170g591kcal145.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g41707kcal1932.2g2133.4g2683.4g475.2g
Valittu annoskoko10000g20854kcal966.1g1066.7g1341.7g237.6g
Annoskoko puolitettuna5000g10427kcal483.1g533.4g670.9g118.8g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254