Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 300g192kcal9.6g14.5g10.5g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)450g810kcal85.5g0.5g49.5g0g
Hapukoor 20% (Alma)315g643kcal8.8g10.1g63g0g
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Tilli, tuore 45g14kcal1.7g0.4g0.4g0.9g
Voi 105g762kcal1.2g0.4g85.4g0g
Hapankorppu 231g781kcal22.9g141.8g4.9g35.9g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 75g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Liivate 27g94kcal23.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3186g6644kcal307.6g340g427.6g75.6g
Valittu annoskoko1593g3322kcal153.8g170g213.8g37.8g
Annoskoko puolitettuna797g1661kcal76.9g85g106.9g18.9g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254