Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 400g257kcal12.8g19.3g14g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)600g1080kcal114g0.6g66g0g
Hapukoor 20% (Alma)420g857kcal11.8g13.4g84g0g
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Voi 140g1016kcal1.7g0.6g113.8g0g
Hapankorppu 308g1041kcal30.6g189.1g6.5g47.8g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 100g22kcal0.3g1.6g0g0.1g
Liivate 36g126kcal30.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g8859kcal410.6g453g569.8g101g
Valittu annoskoko2124g4429kcal205.3g226.5g284.9g50.5g
Annoskoko puolitettuna1062g2215kcal102.7g113.3g142.5g25.3g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254