Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 500g321kcal16g24.1g17.5g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)750g1350kcal142.5g0.8g82.5g0g
Hapukoor 20% (Alma)525g1071kcal14.7g16.8g105g0g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Tilli, tuore 75g23kcal2.8g0.7g0.6g1.6g
Voi 175g1270kcal2.1g0.7g142.3g0g
Hapankorppu 385g1302kcal38.2g236.4g8.1g59.8g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 125g27kcal0.4g2g0g0.1g
Liivate 45g157kcal38.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5310g11073kcal513.2g566.6g712.4g126.2g
Valittu annoskoko2655g5537kcal256.6g283.3g356.2g63.1g
Annoskoko puolitettuna1328g2768kcal128.3g141.7g178.1g31.6g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254