Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 600g385kcal19.2g28.9g21g0.1g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)900g1620kcal171g0.9g99g0g
Hapukoor 20% (Alma)630g1285kcal17.6g20.2g126g0g
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Tilli, tuore 90g27kcal3.3g0.8g0.7g1.9g
Voi 210g1523kcal2.5g0.8g170.7g0g
Hapankorppu 462g1562kcal45.8g283.7g9.7g71.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 150g32kcal0.5g2.4g0g0.2g
Liivate 54g188kcal46.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6372g13288kcal615.4g679.8g854.8g151.6g
Valittu annoskoko3186g6644kcal307.7g339.9g427.4g75.8g
Annoskoko puolitettuna1593g3322kcal153.9g170g213.7g37.9g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254