Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 800g513kcal25.6g38.6g28g0.1g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)1200g2160kcal228g1.2g132g0g
Hapukoor 20% (Alma)840g1714kcal23.5g26.9g168g0g
Purjosipuli 120g28kcal2.2g2.9g0.2g2.5g
Tilli, tuore 120g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Voi 280g2031kcal3.3g1.1g227.6g0g
Hapankorppu 616g2083kcal61.1g378.2g13g95.6g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 200g43kcal0.6g3.2g0g0.2g
Liivate 72g251kcal61.7g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g17717kcal820.8g906.4g1139.8g201.8g
Valittu annoskoko4248g8859kcal410.4g453.2g569.9g100.9g
Annoskoko puolitettuna2124g4429kcal205.2g226.6g285g50.5g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254