Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 900g577kcal28.8g43.4g31.5g0.1g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)1350g2430kcal256.5g1.4g148.5g0g
Hapukoor 20% (Alma)945g1928kcal26.5g30.2g189g0g
Purjosipuli 135g31kcal2.4g3.2g0.3g2.8g
Tilli, tuore 135g40kcal5g1.2g1.1g2.8g
Voi 315g2285kcal3.7g1.3g256.1g0g
Hapankorppu 693g2343kcal68.7g425.5g14.6g107.6g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 225g49kcal0.7g3.6g0g0.2g
Liivate 81g283kcal69.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9558g19931kcal923.4g1019.6g1282.4g227g
Valittu annoskoko4779g9966kcal461.7g509.8g641.2g113.5g
Annoskoko puolitettuna2390g4983kcal230.9g254.9g320.6g56.8g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254