Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 942g604kcal30.1g45.4g33g0.1g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)1412g2542kcal268.4g1.4g155.4g0g
Hapukoor 20% (Alma)989g2017kcal27.7g31.6g197.7g0g
Purjosipuli 141g32kcal2.6g3.4g0.3g3g
Tilli, tuore 141g42kcal5.2g1.3g1.1g3g
Voi 330g2391kcal3.9g1.3g267.9g0g
Hapankorppu 725g2452kcal71.9g445.2g15.3g112.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 235g51kcal0.7g3.8g0g0.2g
Liivate 85g296kcal72.6g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20853kcal966.2g1066.8g1341.6g237.6g
Valittu annoskoko5000g10427kcal483.1g533.4g670.8g118.8g
Annoskoko puolitettuna2500g5213kcal241.6g266.7g335.4g59.4g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254