Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100g64kcal3.2g4.8g3.5g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)150g270kcal28.5g0.2g16.5g0g
Hapukoor 20% (Alma)105g214kcal2.9g3.4g21g0g
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Hapankorppu 77g260kcal7.6g47.3g1.6g12g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 25g5.4kcal0.1g0.4g0g0g
Liivate 9g31kcal7.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g2215kcal102.6g113.4g142.4g25.2g
Valittu annoskoko531g1107kcal51.3g56.7g71.2g12.6g
Annoskoko puolitettuna266g554kcal25.7g28.4g35.6g6.3g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254