Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1000g642kcal32g48.2g35g0.1g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)1500g2700kcal285g1.5g165g0g
Hapukoor 20% (Alma)1050g2142kcal29.4g33.6g210g0g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Tilli, tuore 150g45kcal5.5g1.4g1.2g3.2g
Voi 350g2539kcal4.2g1.4g284.6g0g
Hapankorppu 770g2604kcal76.4g472.8g16.2g119.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 250g54kcal0.8g4g0g0.3g
Liivate 90g314kcal77.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10620g22146kcal1026.2g1133g1424.8g252.6g
Valittu annoskoko5310g11073kcal513.1g566.5g712.4g126.3g
Annoskoko puolitettuna2655g5537kcal256.6g283.3g356.2g63.2g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254