Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1200g770kcal38.4g57.8g42g0.1g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)1800g3240kcal342g1.8g198g0g
Hapukoor 20% (Alma)1260g2570kcal35.3g40.3g252g0g
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Tilli, tuore 180g54kcal6.6g1.6g1.4g3.8g
Voi 420g3047kcal5g1.7g341.5g0g
Hapankorppu 924g3124kcal91.7g567.3g19.5g143.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 300g65kcal0.9g4.8g0g0.3g
Liivate 108g377kcal92.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12744g26576kcal1231.4g1359.2g1709.8g302.8g
Valittu annoskoko6372g13288kcal615.7g679.6g854.9g151.4g
Annoskoko puolitettuna3186g6644kcal307.9g339.8g427.5g75.7g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254