Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1400g898kcal44.8g67.5g49g0.1g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)2100g3780kcal399g2.1g231g0g
Hapukoor 20% (Alma)1470g2999kcal41.2g47g294g0g
Purjosipuli 210g48kcal3.8g5g0.4g4.4g
Tilli, tuore 210g63kcal7.7g1.9g1.7g4.4g
Voi 490g3555kcal5.8g2g398.4g0g
Hapankorppu 1078g3645kcal106.9g661.9g22.7g167.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 350g76kcal1.1g5.6g0g0.4g
Liivate 126g440kcal107.9g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14868g31005kcal1436.4g1586g1994.6g353.2g
Valittu annoskoko7434g15503kcal718.2g793g997.3g176.6g
Annoskoko puolitettuna3717g7751kcal359.1g396.5g498.7g88.3g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254