Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1600g1026kcal51.2g77.1g56g0.2g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)2400g4320kcal456g2.4g264g0g
Hapukoor 20% (Alma)1680g3427kcal47g53.8g336g0g
Purjosipuli 240g55kcal4.3g5.8g0.5g5g
Tilli, tuore 240g72kcal8.9g2.2g1.9g5g
Voi 560g4062kcal6.7g2.2g455.3g0g
Hapankorppu 1232g4166kcal122.2g756.4g26g191.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 400g87kcal1.2g6.4g0g0.4g
Liivate 144g502kcal123.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16992g35435kcal1641.6g1812.6g2279.6g403.6g
Valittu annoskoko8496g17717kcal820.8g906.3g1139.8g201.8g
Annoskoko puolitettuna4248g8859kcal410.4g453.2g569.9g100.9g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254