Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1800g1155kcal57.6g86.8g63g0.2g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)2700g4860kcal513g2.7g297g0g
Hapukoor 20% (Alma)1890g3856kcal52.9g60.5g378g0g
Purjosipuli 270g62kcal4.9g6.5g0.5g5.7g
Tilli, tuore 270g81kcal10g2.4g2.2g5.7g
Voi 630g4570kcal7.5g2.5g512.2g0g
Hapankorppu 1386g4687kcal137.5g851g29.2g215.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 450g97kcal1.4g7.2g0g0.5g
Liivate 162g565kcal138.7g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19116g39864kcal1847g2039.2g2564.6g454.4g
Valittu annoskoko9558g19932kcal923.5g1019.6g1282.3g227.2g
Annoskoko puolitettuna4779g9966kcal461.8g509.8g641.2g113.6g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254