Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 203g212kcal45.5g0g3g0g
Arla Apetina 8% feta300g451kcal48.1g12g24g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g45g34kcal0.6g8.1g0.1g0.6g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Ruokakerma Valio 5%300g180kcal3.6g8.4g15g0g
Torino tumma proteiinipasta plus150g511kcal34.5g79.6g5.6g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2313g2991kcal268.6g230.6g111g24.4g
Valittu annoskoko1157g1495kcal134.3g115.3g55.5g12.2g
Annoskoko puolitettuna578g748kcal67.2g57.7g27.8g6.1g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087