Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 1753g1831kcal393.4g0g26.3g0g
Arla Apetina 8% feta2597g3896kcal415.6g103.9g207.8g0g
Sipuli (kuorittu)1299g351kcal16.9g62.3g2.6g22.1g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g390g292kcal5.1g70.1g0.8g5.5g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g65g584kcal0g0g64.9g0g
Ruokakerma Valio 5%2597g1558kcal31.2g72.7g129.9g0g
Torino tumma proteiinipasta plus1299g4416kcal298.7g688.3g48.1g77.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25857kcal2321.8g1994.6g960.8g211g
Valittu annoskoko10000g12928kcal1160.9g997.3g480.4g105.5g
Annoskoko puolitettuna5000g6464kcal580.5g498.7g240.2g52.8g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087