Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 23g24kcal5.1g0g0.3g0g
Arla Apetina 8% feta33g50kcal5.3g1.3g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g5g3.8kcal0.1g0.9g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Ruokakerma Valio 5%33g20kcal0.4g0.9g1.7g0g
Torino tumma proteiinipasta plus17g57kcal3.8g8.8g0.6g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g332kcal29.8g25.4g12.2g2.8g
Valittu annoskoko129g166kcal14.9g12.7g6.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna64g83kcal7.5g6.4g3.1g0.7g
Arvot/100g100g129kcal11.6g9.9g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087