Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 34g35kcal7.6g0g0.5g0g
Arla Apetina 8% feta50g75kcal8g2g4g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g7.5g5.6kcal0.1g1.3g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Ruokakerma Valio 5%50g30kcal0.6g1.4g2.5g0g
Torino tumma proteiinipasta plus25g85kcal5.7g13.2g0.9g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g497kcal44.6g38.2g18.2g4g
Valittu annoskoko193g249kcal22.3g19.1g9.1g2g
Annoskoko puolitettuna96g124kcal11.2g9.6g4.6g1g
Arvot/100g100g129kcal11.6g9.9g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087