Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 541g565kcal121.3g0g8.1g0g
Arla Apetina 8% feta801g1202kcal128.2g32g64.1g0g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g120g90kcal1.6g21.6g0.2g1.7g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g20g180kcal0g0g20g0g
Ruokakerma Valio 5%801g481kcal9.6g22.4g40.1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus401g1362kcal92.1g212.3g14.8g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6168g7974kcal716g615g296.2g65g
Valittu annoskoko3084g3987kcal358g307.5g148.1g32.5g
Annoskoko puolitettuna1542g1994kcal179g153.8g74.1g16.3g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087