Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 56g59kcal12.6g0g0.8g0g
Arla Apetina 8% feta83g125kcal13.4g3.3g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g13g9kcal0.2g2.3g0g0.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Ruokakerma Valio 5%83g50kcal1g2.3g4.2g0g
Torino tumma proteiinipasta plus42g142kcal9.6g22.1g1.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana642g831kcal74.6g64g30.8g6.8g
Valittu annoskoko321g416kcal37.3g32g15.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna161g208kcal18.7g16g7.7g1.7g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087