Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 631g659kcal141.6g0g9.5g0g
Arla Apetina 8% feta935g1402kcal149.5g37.4g74.8g0g
Sipuli (kuorittu)467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g140g105kcal1.8g25.2g0.3g2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g23g210kcal0g0g23.4g0g
Ruokakerma Valio 5%935g561kcal11.2g26.2g46.7g0g
Torino tumma proteiinipasta plus467g1589kcal107.5g247.7g17.3g28g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7196g9303kcal835.4g717.8g345.8g75.8g
Valittu annoskoko3598g4652kcal417.7g358.9g172.9g37.9g
Annoskoko puolitettuna1799g2326kcal208.9g179.5g86.5g19g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087