Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 721g753kcal161.8g0g10.8g0g
Arla Apetina 8% feta1068g1602kcal170.9g42.7g85.4g0g
Sipuli (kuorittu)534g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g160g120kcal2.1g28.8g0.3g2.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g27g240kcal0g0g26.7g0g
Ruokakerma Valio 5%1068g641kcal12.8g29.9g53.4g0g
Torino tumma proteiinipasta plus534g1816kcal122.8g283g19.8g32g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8224g10632kcal954.6g820g395g86.6g
Valittu annoskoko4112g5316kcal477.3g410g197.5g43.3g
Annoskoko puolitettuna2056g2658kcal238.7g205g98.8g21.7g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087