Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 79g82kcal17.7g0g1.2g0g
Arla Apetina 8% feta117g175kcal18.7g4.7g9.3g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g18g13kcal0.2g3.2g0g0.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Ruokakerma Valio 5%117g70kcal1.4g3.3g5.8g0g
Torino tumma proteiinipasta plus58g199kcal13.4g31g2.2g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana899g1163kcal104.4g90g43g9.4g
Valittu annoskoko450g582kcal52.2g45g21.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna225g291kcal26.1g22.5g10.8g2.4g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087