Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 811g847kcal182g0g12.2g0g
Arla Apetina 8% feta1202g1802kcal192.2g48.1g96.1g0g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g180g135kcal2.3g32.4g0.4g2.5g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g30g270kcal0g0g30g0g
Ruokakerma Valio 5%1202g721kcal14.4g33.6g60.1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus601g2043kcal138.2g318.4g22.2g36g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9252g11961kcal1073.8g922.6g444.4g97.4g
Valittu annoskoko4626g5981kcal536.9g461.3g222.2g48.7g
Annoskoko puolitettuna2313g2990kcal268.5g230.7g111.1g24.4g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087