Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 901g941kcal202.2g0g13.5g0g
Arla Apetina 8% feta1335g2003kcal213.6g53.4g106.8g0g
Sipuli (kuorittu)668g180kcal8.7g32g1.3g11.3g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g200g150kcal2.6g36g0.4g2.8g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g33g300kcal0g0g33.4g0g
Ruokakerma Valio 5%1335g801kcal16g37.4g66.8g0g
Torino tumma proteiinipasta plus668g2270kcal153.5g353.8g24.7g40.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10280g13290kcal1193.2g1025.2g493.8g108.4g
Valittu annoskoko5140g6645kcal596.6g512.6g246.9g54.2g
Annoskoko puolitettuna2570g3323kcal298.3g256.3g123.5g27.1g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087