Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 101g106kcal22.8g0g1.5g0g
Arla Apetina 8% feta150g225kcal24g6g12g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g23g17kcal0.3g4.1g0g0.3g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Ruokakerma Valio 5%150g90kcal1.8g4.2g7.5g0g
Torino tumma proteiinipasta plus75g255kcal17.3g39.8g2.8g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1157g1495kcal134.4g115.4g55.6g12.2g
Valittu annoskoko578g748kcal67.2g57.7g27.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna289g374kcal33.6g28.9g13.9g3.1g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087