Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 1080g1128kcal242.4g0g16.2g0g
Arla Apetina 8% feta1600g2400kcal256g64g128g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g240g180kcal3.1g43.2g0.5g3.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g40g360kcal0g0g40g0g
Ruokakerma Valio 5%1600g960kcal19.2g44.8g80g0g
Torino tumma proteiinipasta plus800g2720kcal184g424g29.6g48g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g15928kcal1430.2g1228.8g591.8g130g
Valittu annoskoko6160g7964kcal715.1g614.4g295.9g65g
Annoskoko puolitettuna3080g3982kcal357.6g307.2g148g32.5g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087