Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 11g12kcal2.5g0g0.2g0g
Arla Apetina 8% feta17g25kcal2.7g0.7g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g2.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Ruokakerma Valio 5%17g10kcal0.2g0.5g0.8g0g
Torino tumma proteiinipasta plus8.3g28kcal1.9g4.4g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g166kcal14.8g13g6g1.2g
Valittu annoskoko64g83kcal7.4g6.5g3g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g42kcal3.7g3.3g1.5g0.3g
Arvot/100g100g130kcal11.5g10.1g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087