Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 113g118kcal25.3g0g1.7g0g
Arla Apetina 8% feta167g250kcal26.7g6.7g13.4g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g25g19kcal0.3g4.5g0.1g0.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Ruokakerma Valio 5%167g100kcal2g4.7g8.3g0g
Torino tumma proteiinipasta plus83g284kcal19.2g44.2g3.1g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1285g1661kcal149.2g128.2g62g13.6g
Valittu annoskoko642g831kcal74.6g64.1g31g6.8g
Annoskoko puolitettuna321g415kcal37.3g32.1g15.5g3.4g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087