Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 1262g1318kcal283.1g0g18.9g0g
Arla Apetina 8% feta1869g2804kcal299.1g74.8g149.5g0g
Sipuli (kuorittu)935g252kcal12.1g44.9g1.9g15.9g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g280g210kcal3.6g50.5g0.6g3.9g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g47g421kcal0g0g46.7g0g
Ruokakerma Valio 5%1869g1122kcal22.4g52.3g93.5g0g
Torino tumma proteiinipasta plus935g3178kcal214.9g495.3g34.6g56.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14392g18607kcal1670.4g1435.6g691.4g151.8g
Valittu annoskoko7196g9303kcal835.2g717.8g345.7g75.9g
Annoskoko puolitettuna3598g4652kcal417.6g358.9g172.9g38g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087