Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 1442g1506kcal323.6g0g21.6g0g
Arla Apetina 8% feta2136g3204kcal341.8g85.4g170.9g0g
Sipuli (kuorittu)1068g288kcal13.9g51.3g2.1g18.2g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g320g240kcal4.2g57.7g0.6g4.5g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g53g481kcal0g0g53.4g0g
Ruokakerma Valio 5%2136g1282kcal25.6g59.8g106.8g0g
Torino tumma proteiinipasta plus1068g3631kcal245.7g566.1g39.5g64.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16448g21265kcal1909.6g1640.6g789.8g173.6g
Valittu annoskoko8224g10633kcal954.8g820.3g394.9g86.8g
Annoskoko puolitettuna4112g5316kcal477.4g410.2g197.5g43.4g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087