Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 158g165kcal35.4g0g2.4g0g
Arla Apetina 8% feta234g351kcal37.4g9.3g18.7g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g35g26kcal0.5g6.3g0.1g0.5g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g5.8g53kcal0g0g5.8g0g
Ruokakerma Valio 5%234g140kcal2.8g6.5g11.7g0g
Torino tumma proteiinipasta plus117g397kcal26.9g61.9g4.3g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1799g2326kcal209g179.2g86.4g19g
Valittu annoskoko899g1163kcal104.5g89.6g43.2g9.5g
Annoskoko puolitettuna450g582kcal52.3g44.8g21.6g4.8g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087