Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 1622g1694kcal364g0g24.3g0g
Arla Apetina 8% feta2403g3605kcal384.5g96.1g192.2g0g
Sipuli (kuorittu)1202g324kcal15.6g57.7g2.4g20.4g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g361g270kcal4.7g64.9g0.7g5g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g60g541kcal0g0g60.1g0g
Ruokakerma Valio 5%2403g1442kcal28.8g67.3g120.2g0g
Torino tumma proteiinipasta plus1202g4085kcal276.4g636.8g44.5g72.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18504g23923kcal2148g1845.6g888.8g195g
Valittu annoskoko9252g11962kcal1074g922.8g444.4g97.5g
Annoskoko puolitettuna4626g5981kcal537g461.4g222.2g48.8g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087