Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 17g18kcal3.8g0g0.3g0g
Arla Apetina 8% feta25g38kcal4g1g2g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g3.7g2.8kcal0g0.7g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Ruokakerma Valio 5%25g15kcal0.3g0.7g1.3g0g
Torino tumma proteiinipasta plus13g43kcal2.9g6.6g0.5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g249kcal22.4g19.2g9.4g2g
Valittu annoskoko96g124kcal11.2g9.6g4.7g1g
Annoskoko puolitettuna48g62kcal5.6g4.8g2.4g0.5g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087