Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 381g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 10g41kcal0g10.1g0g0g
Hiiva, 50g64g39kcal8.3g0.7g0.3g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g191g920kcal46.7g63.4g54.9g54.1g
Vehnäjauho puolikarkea 413g1416kcal42g288.9g5g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2128g4831kcal194g726.2g120.4g137g
Valittu annoskoko1064g2416kcal97g363.1g60.2g68.5g
Annoskoko puolitettuna532g1208kcal48.5g181.6g30.1g34.3g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.7g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453